Nieuws

  1. 04/12  Genieten tijdens de eindejaarsfeesten.

  2. 04/12  Genieten van de 12e maand met ons nieuwe menu.

  3. 05/11  VIKINGS ARE WELCOME!
              
    Op vertoon van uw museumticket van de expo over de Vikingen
                kan u genieten van ons 3-gangenmenu aan 35 €/pp
                (incl. aangepaste drank: 50 €/pp)
                + GRATIS KOFFIE MET SNOEPJES (twv 7 €/pp)
                + GRATIS KOOKBOEK VAN LUCIE (twv 15 €/pp - 1 boek per koppel)

  4. 05/11  na de feesten gaan ook wij genieten van een welverdiend verlof               
                van 1 januari t/m 15 januari 2015.

Een waaier aan gevarieerde gerechten: van hapjes en voorgerechten over tussen- en hoofdgerechten tot desserts en koffiegarnituren.

BOEK: FEEST OP HET BORD

Keukengeheimen van een lady chef

Voor ons restaurant zoeken we dringend een gemotiveerde keukenhulp.

Voel jij je geroepen en wil je meer info, dan kan u ons telefonisch contacteren op
012 23 61 00

JONG TALENT GEZOCHT
VOOR KEUKEN & ZAAL

Keuken

Met haar eigentijdse visie op de Franse keuken gekruid met invloeden uit diverse landen streeft Ladychef Lucie ernaar de smaken aangenaam te prikkelen alsook de gerechten verrassend te presenteren.

Op de kaart staat er een uitgebreide keuze van culinaire hoogstandjes, steeds op basis van dagverse topproducten. Naargelang het seizoen zijn er eveneens diverse suggesties beschikbaar.

Gastheer Jimmy zorgt op zijn beurt voor een hartelijke ontvangst en zal u met veel genoegen bijstaan om een weloverwogen keuze te maken uit onze ruime wijnkaart.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Welkom

Ons gastronomisch restaurant gelegen aan de antiekmarkt te Tongeren verwelkomt u in een tijdloos chique kader waar u kan vertoeven in onze gezellige open ruimte of in onze multifunctionele ruimte met zicht op de keuken van Lucie.

En als de zon van de partij is, kan u zalig genieten op ons mooi zonneterras.

Lucie, de tweede finaliste van 'Mijn Restaurant' 2010, duikt haar keuken in en stelt ruim veertig originele en vernieuwende recepten voor met pit